Έγκριση χρηματοδότησης στο Δήμο Σερρών για κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας και γηπέδου τένις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1, Σέρρες
Τηλ: 2321350171

Σέρρες, 20-09-2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ 70.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ 73.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΕΝΙΣ

Την ένταξη έργων του Δήμου Σερρών που αφορούν αθλητικές υποδομές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, παρουσία του αντιδημάρχου έργων κ. Ηλία Γκότση και του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελίδης είπε ότι με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τα εξής έργα:

1)Κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κλειστό γυμναστήριο και στο Εθνικό Στάδιο του Δήμου Σερρών με το ποσό των 70.000 ευρώ.

2)Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στο Δήμο Σερρών με το ποσό των 73.000 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι για τα παραπάνω έργα προηγήθηκε επίσκεψη του Δημάρχου Σερρών στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γεώργιο στις 13 Ιανουαρίου 2017 όπου κατέθεσε μελέτες για τα προαναφερόμενα έργα. Ο κ. Βασιλειάδης είχε δεσμευτεί ότι θα εντάξει τα έργα αυτά για χρηματοδότηση και πράγματι τήρησε το λόγο του με αποτέλεσμα τα έργα αυτά να υλοποιηθούν.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για την ενέργειά του αυτή.

Να τονισθεί ότι σε λίγες μέρες ξεκινάει η κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών, προϋπολογισμού 64.000 ευρώ, το οποίο είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2016.

Από το γραφείο τύπου

Comments are closed.